Home

Welkom op de homepagina van de Senioren Computersoos Duiven

Wie zijn wij en wat doen we?

Welkom

De computersoos richt zich op senioren in Duiven, Groessen en Loo, die graag meer willen weten over het omgaan met computers en het internet.

Je hoeft geen lid van de computersoos te zijn, iedereen is van harte welkom om met zijn of haar computervraag of -probleem bij ons langs te komen.

Het is aan jou als je van tevoren contact wilt opnemen met de coördinator van de soos.

Contact

Laagdrempelig

Wij kiezen bewust voor het soos-concept en niet voor het geven van lessen of cursussen, omdat dit voor sommigen te belastend kan zijn. Wij willen laagdrempelig zijn, zodat onze bezoekers, zonder schroom, hulp en advies kunnen inwinnen.

Waar vind je ons?

Iedere donderdagochtend van 10-12 uur kun je ons vinden in het Cultuurcentrum de Ogtent in het centrum van Duiven (https://deogtent.nl).  

We zitten in de zaal ‘bij Willem’ op de 1ste etage, deze is met de lift of roltrap te bereiken.

Op feestdagen en tijdens de vakanties zijn we gesloten.
Zie: Openingstijden

Er is altijd een team van vrijwilligers met een brede kennis van computers en programma’s aanwezig om de bezoekers te helpen of te adviseren met hun vragen of problemen. Wij geven geen cursussen.

Het enige wat wij vragen is een bijdrage van €2,50 per bezoek om de onkosten te dekken. Een betaling bij de computersoos kan alleen met een pinpas of met consumptiemunten van de Ogtent. Deze consumptiemunten kunt u in de Ogtent bij een muntenautomaat á €2,70 kopen.

Leercentrum SeniorWeb

De computersoos is aangesloten bij het landelijke SeniorWeb.

Info SeniorWeb