Wat zijn cookies en wat doe je er mee?

Een cookie is een tekstbestandje dat op je computer of smartphone wordt opgeslagen en is een geheugensteuntje voor de bezochte website.

PrintScreen Hoe maak je een schermafbeelding met Windows 10 ?


Globaal zijn er 2 gratis mogelijkheden. Of je gebruikt de knop PrintScreen, of je gebruikt het speciale Knippprogramma. Wij laten je kennismaken met beide mogelijkheden.

E readerWaarom een E-reader?

Naast een tablet of computer hebben veel mensen een E-reader. Of een E-reader een nuttige aanschaf is hangt sterk af van jouw leesgedrag.
Mensen die zelden of nooit een boek lezen hebben niets aan een E-reader. Echter, de incidentele of fervente lezer kan veel beter een E-reader gebruiken.

Telefoongids Telefoonnummers opzoeken

De laatste papieren edities van de Tefoongids & Gouden Gids stamt uit 2018.. Daarna zijn alle telefoonnummers van personen en bedrijven uitsluitend online te vinden op www.detelefoongids.nl. De gids gaat dan digitaal verder omdat de meeste mensen tegenwoordig online actief zijn en dus telefoonnummers via internet opzoeken.


favoriet
 Favorieten

Je bent een boek aan het lezen en de telefoon gaat. Je weet dat je een bladwijzer bij de pagina kunt leggen die je aan het lezen was. Je hebt een interessante website gevonden. Het zou handig zijn als je die kunt markeren met een “bladwijzer”.